Quan fa temps que tenim un negoci estem còmodes, tranquils i segurs perquè sentim que coneixem la nostra feina i la tenim controlada. A poc a poc ens tornem més mandrosos a l’hora de provar coses noves o emprendre accions que podrien posar en risc l’empresa. Però, en un món en el qual tot canvia cada cop més ràpid, això pot esdevenir una trampa i frenar la nostra evolució. És per això que ens cal explorar noves opcions i mirar el nostre negoci des d’un altre punt de vista.

 

Planteja’t seriosament la transformació digital de la teva empresa

Per fer el salt al comerç electrònic pots considerar dues opcions: crear una botiga online totalment independent per reduir els costos estructurals del model tradicional, o bé, ampliar el teu model de negoci aprofitant la credibilitat de la teva empresa per generar més confiança i aportant més opcions de compra als teus clients.

 

Amb un eCommerce tot són avantatges

D’entrada, un eCommerce ampliarà la presència de la teva empresa a internet incrementant de manera exponencial les possibilitats de venda, ja que els teus productes estaran disponibles a escala nacional i internacional, les 24 hores al dia, els 365 dies a l’any.

També millorarà la teva imatge, apareixent davant els teus clients com una empresa que està al dia amb les noves tecnologies, que innova i es preocupa per donar sempre el millor servei. Alhora, reduiràs costos gràcies al fet que una botiga virtual resulta molt més econòmica que una física, podent així oferir més promocions per incrementar les teves vendes.

Conèixer millor als teus clients significa vendre més. Un eCommerce t’aportarà informació sobre els productes més buscats, més visitats, més venuts, etc. També recaptaràs dades sobre el perfil dels usuaris. Podràs conèixer la seva franja d’edat, la seva procedència geogràfica, els seus hàbits de compra, etc., que et permetran fer campanyes de publicitat més efectives, assegurant un retorn de la inversió molt més alt.

Per últim, no podem oblidar l’atenció al client. Personalitzant la seva experiència de compra i oferint-li una atenció omnicanal, milloraràs la seva percepció de la teva empresa i els teus productes, tancaràs més transaccions i més ràpid, i aconseguiràs la fidelització dels clients.

 

Fer el salt a la venda online

Un eCommerce és més que una simple pàgina per vendre productes per internet, i es necessiten recursos econòmics, tècnics i humans per tirar-ho endavant. Existeixen múltiples possibilitats i opcions per crear la teva botiga online. Nosaltres podem ajudar-te a escollir quina és la més adequada pel teu negoci, a definir l’estratègia de venda, a crear les campanyes online… en definitiva, a acompanyar-te en tot el procés perquè el teu eCommerce sigui un èxit.