La identitat corporativa d’una empresa és la seva carta de presentació. Gràcies a ella, els usuaris es fan una idea de com és, com treballa i, en definitiva, és una manera de conèixer una mica millor a la companyia abans de comprar els seus productes o contractar els seus serveis.

 

Per què és tan important tenir una bona identitat corporativa?

Una identitat corporativa treballada, homogènia i professional, diu molt de la nostra empresa. Per què un client es fiaria d’una empresa que no s’ha pres la molèstia de treballar i professionalitzar la seva imatge? Aquest fet reflecteix poca serietat, poc compromís i no transmet confiança als clients.

I fins a quin punt és important tenir una bona identitat corporativa? Doncs hem de tenir clar que la identitat corporativa ho és tot.

És important remarcar que quan parlem d’identitat corporativa no només ens referim al logotip. També inclou elements com les targetes de presentació, la papereria corporativa, tipografia, colors, pàgina web, disseny interior, arquitectura corporativa i altres elements gràfics.

 

Diàleg emocional

Parlar d’identitat corporativa és establir un diàleg emocional entre un producte o servei i les vides diàries dels consumidors. El propòsit principal de la marca és aconseguir que aquests confiïn i s’identifiquin àmpliament amb ella, tornant-se part important de les seves vides, arribant fins i tot a convertir-se en guia de les seves actituds i emocions.

La imatge de la marca resideix sobretot en la ment de les persones. El que vegin, escoltin o llegeixin —online i offline—, el conjunt d’experiències que adquireixin en contacte amb la marca, crearà un entramat de sensacions que generarà valor i determinarà l’opinió dels clients.

 

Un projecte de futur

Fa molts anys que ens dediquem a la comunicació gràfica i treballem estretament amb els nostres clients, de diferents camps i sectors empresarials, per millorar la seva comunicació.

Aquest bagatge ens permet assegurar que, sense dubte, una marca aplicada correctament és la base més sòlida per a generar una ràpida identificació i vinculació amb un projecte de futur. Si tens un projecte, podem ajudar-te.