En un món cada cop més competitiu, tenir un bon producte no ho és tot, també hem de saber vendre’l i, per això, cada detall conta.

El packaging és fonamental a l’hora de construir la nostra imatge de marca. És imprescindible fer branding al producte, aplicant un bon disseny per a seduir al consumidor i fer-li veure que el nostre article és únic.

 

Una valuosa eina de marketing

El packaging s’ha convertit en una valuosa eina de comunicació per a construir la imatge i els elements gràfics que ens diferenciaran de la competència, aportant valor a la marca davant de productes similars i impacte entre els consumidors.

Avui en dia, el que ven és la imatge. És per això que les marques líders al mercat aposten per dissenys de packaging amb un bon branding que els ajudi a posicionar els seus productes al mercat, alhora que traslladen la seva filosofia i valors a l’embolcall.

 

Què caracteritza a un bon packaging?

Evidentment, el principal propòsit del packaging d’un producte és protegir-lo de danys del transport i emmagatzematge… però per crear un bon packaging haurem de tenir en compte altres aspectes:

Diferenciació. El disseny i la creativitat a l’hora de crear un embolcall farà que el nostre producte destaqui entre la resta.

Engagement. Que el nostre producte sigui fàcilment reconeixible, aportarà valor a la nostra marca i fidelització per part dels consumidors.

Qualitat. Si el nostre producte és de qualitat, és molt important que el seu packaging també ho sigui, aportant exclusivitat i valor per l’usuari.

Sostenibilitat. Un packaging eco-friendly tindrà un valor rellevant i diferencial per al consumidor que demana ser respectuós amb el medi ambient.

Estalvi. Dissenyar i desenvolupar un bon packaging ens permetrà estalviar en materials, fabricació, logística i transport.

 

Intenció de compra

Al final tot es redueix a aconseguir que els consumidors comprin els nostres productes. Tant si vols llançar un nou producte com si vols millorar el packaging dels teus productes actuals, apostar por un bon packaging és la millor manera de presentar la teva marca i augmentar les vendes. Nosaltres podem ajudar-te.